04 / 2022
Grundet det kæmpe madøre jeg er, startede jeg for mere end en håndfuld år siden en mission om at skabe rammerne for at hjælpe madiværksættere i gang. Det udmøntede sig i en drøm om at starte et fællesskab, hvor fremtidens madfolk kunne dele viden, blive kolleger og hjælpe hinanden via noget så simpelt som at
01 / 2022
Jeg er jurymedlem for Realdanias kampagne Underværker, og her kan du høre mine gode råd til kommende ansøgere.
05 / 2021
Vi leder efter ny kollega.
03 / 2021
Kitchen Collective samarbejder med uddannelsesinstitutionerne Gasværksvejensskole, Suhrs Højskole, Københavns Professionshøjskole, Hotel & Restaurantskolen og Københavns Universitet. Vi favner alt fra folkeskole, erhvervsuddannelse, videregående uddannelse, og snart starter vi et ph.d. samarbejde op.
02 / 2021
42 MIO. KR. SKAL UDDELES TIL NYE UNDERVÆRKER, OG JEG FÅR LOV TIL AT VÆRE MED. Fotokredit: Realdania Realdania har afsat 42 mio. kr. til at hjælpe ildsjæle med at gøre projektdrømme til virkelighed, og jeg er blevet inviteret ind i juryen, der vurderer projekterne. At være iværksætter i en tid med Corona, har været
03 / 2020
“Mia Maja er et frontalt angreb på klassisk organisering, et opgør med klassisk ledelse, og et angreb mod silo tænkning” Ordene er sagt af Steen Hildebrandt til et foredrag, han har holdt i Staldkøkkenet for en netværksgruppe, hvor jeg fik lov til at byde velkommen og fortælle min historie. Steen Hildebrandt startede sit foredrag et
02 / 2020
Grundet det kæmpe madøre jeg er, startede jeg for mere end en håndfuld år siden en mission om at skabe rammerne for at hjælpe madiværksættere i gang. Det udmøntede sig i en drøm om at starte et fællesskab, hvor fremtidens madfolk kunne dele viden, blive kolleger og hjælpe hinanden via noget så simpelt som at
01 / 2020
I samskabelse med iværksættere fra CPH Food Space og Kitchen Collective glæder det mig at kunne præsentere dagens program. Staldkøkkenet åbnes af Københavns Kultur- og Fritidsborgmester Franciska Rosenkilde. Dernæst sætter Koalition rammen for, at vi sammen undersøger forskellige modeller for de systembrud, der arbejder for ændre vores madsystem og madkultur i en mere smagfuld og