Kitchen Collective søger kernekollega med ansvar for køkken, iværksættere og værtskab
Kitchen Collective er et demokratisk, deleøkonomisk og dagsordensættende madiværksætterhus, der sætter scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på, at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem.
Vi er et inkluderende madiværksætterhus med delekøkkener, event og venue, butik og viden og formidling midt i det pulserende Kødbyen i København.
Corona har været en god mulighed for at stille skarpt på, hvad Kitchen Collectives virke består af. Det giver anledning til at realisere ny strategi med et helt nyt hold af kolleger, og vi leder derfor nu efter den første kernekollega til at starte denne rejse.
Kitchen Collective er stiftet af Mia Maja
Jeg er en madpirat, der lever for at skabe en mere mangfoldig og bæredygtig madkultur med sunde virksomheder og mennesker, der har det godt.
Jeg er et kæmpe madøre og iværksætter, der har gjort forretning ud af at hjælpe andre madiværskættere igang. Jeg lever gennem fællesskaber, tror på samarbejde og synergi, og bygger forretninger på deleøkonomi og kooperativ organiseringer.
Jeg sætter virksomhedens visionære retning, er mentor og rådgiver for forskellige iværksættere og underviser i bæredygtigt iværksætteri på alt fra højskole til universitet.
Kitchen Collective består af
Delekøkken – I vores delekøkken udvikler og producerer kitcheneurs og andre madiværksættere madidéer og velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. Idéerne testes her på få, før de kan udbredes til glæde og gavn for mange.
Viden og formidling – I Kitchen Collective arbejder vi med viden om og formidling af madiværksætteri. Vi underviser på skoler, højskoler, universiteter og gennem forskellige programmer, og vi rådgiver, driver projekter og publicerer.
Event og venue – I samarbejde med morgendagens madiværksættere og andre organisationer byder vi året rundt indenfor til en lang række events – fra grønne langbordsmiddage til talks og køkkenfester. Du kan både deltage i events og selv leje vores venue til dine egne events.
Butik – Kitchen Collectives butik drives af vores kitcheneurs og andre madiværksættere. Her kan du købe deres råvarer, produkter, måltider og madkurser – alt fra vanillestænger til surdejsboller, måltidskasser og sund, nærende og nyskabende takeaway.
Vi leder efter den kollega, der vil løfte og udvikle vores arbejde med at drive delekøkken, event og venue.
Arbejdsområder
Facilitering af matriklen og driften af Kitchen Collective i Kødbyen
Medlemshåndtering af kitcheneurs
Kontaktperson
Værtskab for gæster i vores venue og butik
Fremme samarbejder med relevante madaktører
Du er
Du er et holdsningsbaseret madmenneske
Du kan lide at tage et værtskab og du vil gerne skabe rammer for, at andre kan tage et værtskab
Du har et stærkt relationelt tæft med stor forståelse iværksætteres arbejdsliv og ressourcer
Du er aktivt opsøgende på muligheder og er god til at se, hvad der skaber værdi
Du skaber fremdrift ved at være god til koordinering og eksekvering
Du er god til aftalestyring
Du forstår at følge ting til dørs
Du har det godt med at udføre driftsopgaver
Det falder dig naturligt altid at søge sparring i dit kollegaskab med andre
Rammer
I Kitchen Collective beror vores arbejdsliv på tillid og omsorg og vi har 4dages arbejdsuge. Vi går på arbejde til dagligt i Kitchen Collective og CPH Food Space i Kødbyen, hvor vi deler køkken med 14 kitcheneurs og kontor med 50 andre ligesindede personer, der arbejder i og rundt om madens verden.
Er du interesseret?
Hvis Kitchen Collective er noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit cv til Mia Maja på miamaja@kitchencollective.dk senest 8. juni. 2021. Du kan kontakte Mia Maja på mail eller ringe på 25327996, hvis du har nogle spørgsmålet til arbejdet. Kitchen Collective gennemgår lige nu en transformation med realisering af ny strategi, hvorfor hjemmeside ikke er retvisende for Kitchen Collectives profil.
Grundet det kæmpe madøre jeg er, startede jeg for mere end en håndfuld år siden en mission om at skabe rammerne for at hjælpe madiværksættere i gang. Det udmøntede sig i en drøm om at starte et fællesskab, hvor fremtidens madfolk kunne dele viden, blive kolleger og hjælpe hinanden via noget så simpelt som at
Kitchen Collective samarbejder med uddannelsesinstitutionerne Gasværksvejensskole, Suhrs Højskole, Københavns Professionshøjskole, Hotel & Restaurantskolen og Københavns Universitet. Vi favner alt fra folkeskole, erhvervsuddannelse, videregående uddannelse, og snart starter vi et ph.d. samarbejde op.
42 MIO. KR. SKAL UDDELES TIL NYE UNDERVÆRKER, OG JEG FÅR LOV TIL AT VÆRE MED. Fotokredit: Realdania Realdania har afsat 42 mio. kr. til at hjælpe ildsjæle med at gøre projektdrømme til virkelighed, og jeg er blevet inviteret ind i juryen, der vurderer projekterne. At være iværksætter i en tid med Corona, har været
“Mia Maja er et frontalt angreb på klassisk organisering, et opgør med klassisk ledelse, og et angreb mod silo tænkning” Ordene er sagt af Steen Hildebrandt til et foredrag, han har holdt i Staldkøkkenet for en netværksgruppe, hvor jeg fik lov til at byde velkommen og fortælle min historie. Steen Hildebrandt startede sit foredrag et
Grundet det kæmpe madøre jeg er, startede jeg for mere end en håndfuld år siden en mission om at skabe rammerne for at hjælpe madiværksættere i gang. Det udmøntede sig i en drøm om at starte et fællesskab, hvor fremtidens madfolk kunne dele viden, blive kolleger og hjælpe hinanden via noget så simpelt som at
I samskabelse med iværksættere fra CPH Food Space og Kitchen Collective glæder det mig at kunne præsentere dagens program. Staldkøkkenet åbnes af Københavns Kultur- og Fritidsborgmester Franciska Rosenkilde. Dernæst sætter Koalition rammen for, at vi sammen undersøger forskellige modeller for de systembrud, der arbejder for ændre vores madsystem og madkultur i en mere smagfuld og
Staldkøkkenet åbnes af Københavns Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde d. 7. februar 2020 kl 15. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her. Staldkøkkenet åbner i Københavns Grå Kødby ved siden af madinnivationshuset CPH Food Space. Staldkøkkenet er en unik moderne bygning i det gamle slagterkvarter med store glasfacader ud til både Staldgade og Slagtehusgade.